Børnetøjsmærker

Her kan du læse om vores børnetøjsmærker. Generelt lægger vi vægt på, at der er tale om dansk eller skandinavisk design, at der er tale om et flot design, god kvalitet, at store dele af tøjet er oekotex certificeret (enkelte mærkers kollektioner er ikke oekotex, se under beskrivelsen)

Alba Baby Børnetøj
Alba*babY er børnetøj inspireret fra "dengang da jeg var lille" Alt er lavet i lækre velour, fløjls, denim og bomuldsstoffer. Det er børnetøj som er fleksibelt og fantastisk at tumle og lege i.  Alt er lavet i høj kvalitet med lækre detaljer. De fleste af modellerne er der kun få af. Det er derfor et unikt produkt, som dit barn vil elske at have på. 


 

Aya Naya børnetøj

Aya Naya er et dansk børnetøjsmærke. Aya Naya er naturligt kvalitetsbørnetøj til piger i alderen 3 - 10 år.

Aya Naya børnetøjet kan bruges både til hverdag og fest. Kvaliteten er både med hensyn til stof, syning og formning i højsæde hos Aya Naya, og det kan derfor holde til at blive brugt. Designet kan beskrives som farverigt og glad tøj, der hverken er for piget eller romantisk.
 


 

Danefæ børnetøj

 

 

 

Danefæ er et dansk mærke af børnetøj og dametøj. Hos Milledille.dk forhandles det store udvalg af børnetøj med den kendte viking Erik, som er inspireret af den nordiske mytologi.

Hver sæson kommer der nye styles til med danske skatte; den lille havfrue, svanen og vikingen – tilsat et gran af ironi og flotte striber. Tøjet er lunt, praktisk, funky og hyggeligt tøj til de kølige nordiske breddegrader.

Danefæ har to store hovedkollektioner om året. Herudover udkommer der to mellemkollektioner.

Danefæ ligger stor vægt på, at lave tøj, af høj kvalitet og med fokus på sikkerhed og god etik.

Alle produkterne lever op til alle gældende EU-standarder, således at der ikke findes nogen giftige stoffer i tøjet eller trykket. Størstedelen af børnetøjet fra Danefæ er oeko-tex mærket. Det står under hvert produkt om produktet er oeko-tex mærket. Herudover lever alle Danefæs producenter op til REACH-standarden, der forbyder brugen af farlige kemikalier ved produktionen af tøjet.

Danefæ indgår desuden kontrakter med alle deres producenter, således de sikre sig, at der ikke benyttes børnearbejde i produktionen, at alle har ordentlige arbejdsforhold og at produktionen bliver tilrettelagt, således at den er mindst muligt skadelig for miljøet.

Danefæ samarbejder derudover med Dansk Teknologisk Institut om stardarder for deres overtøjsmodeller. Tøjet lever ligeledes op til alle gældende regler om sikkerhed.


 

 Ej Sikke Leg Børnetøj

Ej Sikke Lej er et dansk børnetøjsmærke med det kendte ugle på. Børnetøjet har en fin retrostil med et glimt af sjov og ballade.

Størstedelen af børnetøjet fra Ej Sikke Lej er oeko-tex mærket. Det står under hvert produkt om produktet er oeko-tex mærket.

Ej Sikke Lej laver desuden ved hver kollektion en økologisk serie.


 

Katvig Børnetøj


Katvig er en økologisk børnetøjfirma, der kæmper for at sætte nye standarder for, hvad børn og naturen skal udsættes for.


Katvig er blandt verdens førende, når det kommer til en bæredygtig produktion. Hele kollektionen er fremstillet af miljøvenlige fibre, såsom økologisk bomuld, Katvig™ ROC og genbrugt polyester.

Her er de miljøvenlige stoffer, Katvig bruger:

Økologisk bomuld

Ved at bruge økologisk bomuld reduceres CO2-udledningen fra landbruget med 50 procent, jorden udsættes ikke for kunstgødning, pesticider og afløvningsmidler, hvilket resulterer i et mere bæredygtigt miljø og sundere produkt til dig.

Katvig™ R.O.C.

Katvig™ R.O.C. er fremstillet af genanvendt organisk bomuldsaffald; en ny måde at lave bæredygtigt tøj, der giver naturen en velfortjent pause. En stor del af det økologisk bomuld går til spilde i processen når man laver bomuldsstof. Det meste ender på fabriksgulvet. Fra gulvet bliver det fejet op og puttet i sække. Så bliver det sendt afsted til den nærmeste losseplads. Med andre ord: en god økologisk bomuld går til spilde uden grund. Det er et spild af vand, energi, jord, og alt det hårde arbejde, der gik ind i dyrkning af bomuld, i første omgang.
For at undgå dette spild, har Vigga fra Katvig opfundet en ny Katvig™-metode til genanvendelse af økologisk bomuld. Ikke alene gør denne proces Katvig™ R.O.C. til en af ​​de mest bæredygtige tekstiler i verden, men det er også en af ​​de blødeste. Strukturen af ​​stoffet er unikt og usædvanlig lys - det kun kan beskrives, efter at røre det!

Polyester

Katvigs polyester er fremstillet af genbrugte plasitik-flasker, en meget ren form for polyester. Flaskerne bliver skåret til flager, smeltes og formes til nye fibre. For shell-stof, som bruges i Katvig™-overtøj bruges 10-15 flasker, og sparer miljøet for 80% af CO2-emissioner og de sparsomme ressourcer af råolie.


 

HounDHounD er SUPER lækkert og moderigtig tøjmærke der hendvender sig til moderigtige og smarte Teens, HounD serien henvender sig direkte til de smarte og stilede drenge der gerne vil se pæn og godt ud i hverdagen og til fest.

 


 

By HounD

 

By HounD er som HounD super moderigtigt og smart modetøj der hendvender sig til pigerne der gerne vil være smarte og moderigtig påklædt til skolen og i fritiden. By HounD byder på de helt rigtige produkter indenfor skandinavisk og europærisk mode trends.

 


 

Krutter Børnetøj

Krutter børnetøj er lækkert retro-inspireret børnetøj i str. 0 - 6 år. Materialer er typisk blødt velour, denim og bomuldsstoffer med flot print og smukke applikationer. Dvs. børnetøj der er blødt, rart og farverigt.

Børnetøjet fra Krutter er oeko-tex certificeret, hvilket betyder, at det er fri for sundhedsskadelige stoffer.
 


 

Knasr by Krutter

Knast by Krutter er Krutters storebror med børnetøj til de mere funky børn i str. 2-9 år

Børnetøjet fra Knast by Krutter er oeko-tex certificeret, hvilket betyder, at det er fri for sundhedsskadelige stoffer.


 

Little Pieces Børnetøj

Little Pieces er cool børnemode med fokus på detaljer og kvalitet i hvert eneste stykke af kollektioenn. Little Pieces har tagey de bedste tendenser fra voksenmoden på de internationale catwalks og forvandlet dem til cutting-edge børnetøj i de bedste materialer og til tilgængelige priser.  DNAet udgøres af unikke illustrationer og skæve detaljer i sæsonens farver, og hovedparten af af kollektionen er Oeko-Tex®-certificeret og produceret i Europa.


 

Nova Star Børnetøj

Nova Star babytøj og børnetøj er et unikt svensk børnetøjsmærke, som opstod i 2004, hvor Helena Orlenius barslede med hendes førstefødte Novalieh.

Mærket bærer præg af street, cool soft design og passer både til drenge og piger i str. 68 - 122.

Nova Star børnetøjet bliver produceret i Europa for at bruge mindst muligt CO2 på transport.

Nova Star børnetøjet er alderssvarende/lidt stort i det.


 

Småfolk Børnetøj

Småfolk børnetøj er børnetøj med farver, print og mønstre er i glad retro stil fra 70’erne. Dengang hvor somrene var længere, vinteren havde mere sne og bekymringerne færre. Småfolk børnetøj er ikke voksentøj i små størrelser, men børnetøj, som inspirerer og motiverer børnenes udfoldelsesmuligheder. Småfolk anvender bløde materialer, der ikke strammer, sjove lommer hvor der lige kan være en sten eller en frø i og rummer fuld fantasi.


Det meste af Småfolk børnetøjet er oeko-tex mærket med standard 100. Det står under hvert produkt om produktet er oeko-tex mærket.


 

Tappa Nakki Børnetøj
Tappa Nakki er et nyt dansk mærke til drenge i alderen 4 - 14 år. Dette mærke appellerer til drenge, der er moderigtige, og godt kan lide en rå attitude, samtidigt med, at de godt kan lide gode stofkvaliteter af de bedste materialer i naturen. Tappa Nakki er til drenge med en cool attitude.