Legetøjsmærker

 

Franck og Fischers produkter er designet i Danmark. Der er en meget høj standard for kvaliteten af produkterne samt for måden de produceres på. Franck og Fischer har en tæt forhold til deres leverandører for at sikre gode arbejdsforhold og kontrollere måden, der produceres på.

Franck og Fischer lægger vægt på det miljømæssige og sociale ansvar. Alt legetøjet er CE godkendt og farver og print er oekotex standard 100 certificerede. Hvert enkelt Franck & Fischer design er fremstillet på en god og ansvarlig måde. 
Infantino er prisvindende babylegetøj og bæreseler til din baby og dig.


 

Lisbeth Dahl er dansk design. Lisbeth Dahls vision er at skabe kvalitetsprodukter til rimelige priser, og de er kreative både i farver og form.

Lisbeth Dahl har en kollektion til børn med både legetøj og lækkert tilbehør.


Min Personlige Bog er bøger, hvor du selv kan være hovedperson. En sjov lille gaveide, som kan bruges til barselsgave, dåbsgave eller fødselsdagsgave.


Radio Flyer er cykler og legetøj. Radio Flyer har altid været forbillede for andre grundet deres kvalitet og sikkerhed. Radio Flyer er innovativt og har et helt perfekt design, som falder i alle børns smag (og voksnes). Ved køb af Radio Flyer støttes SOS-børnebyerne.


Roommate er en dansk designvirksomhed, hvis mål er at lave innovativt design til børn i alle aldre - produkter, der opfordrer til leg, stimulerer dem kreativt og udfordrer dem motorisk.

Roommates produkter falder naturligt ind i den moderne boligindretning, således at børneprodukterne nemt kan være i stuen uden at det ser ud til at børneværelset har invaderet stuen.
 


Vilac legetøj er kvalitetslegetøj, som er produceret siden 1911. Der er tale om en høj kvalitet, og høj legeværdi, og legetøjet er helt unikt og går aldrig af mode. Ved køb af Vilac produkter støttes SOS-børnebyerne.


 

Voila legetøj er trælegetøj, som med omhu er designet til at stimulere børns fantasi, samt at støtte dem i deres fysiske og mentale udvikling.

Voilá trælegetøj er af høj kvalitet, attraktivt, og sikkert at lege med. Produkterner er miljøcertificeret med "The Green Label", som er et mærke, der tildeles bestemte produkter, der har vist sig at have mindst muligt skadelig indvirkning på miljøet.