Information om Milledille.dk

Milledille er en webshop som startede med salg via internettet helt tilbage i oktober 2008.

Milledille sælger Babytøj og Børnetøj samt tilbehør til børn i alle aldre fra blandt andet Alba BabY, Danefæ, Ej Sikke Lej, Koin, KrutterNova StarSmåfolk og mange flere kendte brands indenfor Børnetøj, Legetøj mm. Desuden har vi også Barselgaver og Dåbsgaver, Designet legetøj og udstyr.

Tøjet, som kan købes ved Milledille er lavet til børn, som gerne vil lege og have det behageligt, samtidig med, at de ser godt ud. At en del at tøjet også er oeko-tex mærket med standard 100 er bare med til at gøre det endnu bedre - så slipper de små for at blive udsat for kemikalier mm., som kan give hudirritationer, allergier og andre skader på kroppen.

Ideen med Milledille har helt fra starten i 2008 været at skabe en eksklusiv butik med børnetøj og ting til børn, for de forældre som ikke går på kompromis med kvalitet, men som sætter pris på god funktionalitet og lækkert design.

 

4 April 2017 blev webshoppen milledille.dk efter mange år med samme ejer overtaget af Sansima, vi hos Sansima er rigtig glade og stolte over at kunne viderefører milledille.dk som danskernes fortrukne valg når det handler om indkøb af kvalitets produkter til børnene. i forbindelse med overtagelsen af webshoppen vil der den kommende tid (indtil ca. medio juni 2017) ske en udvidelse af produkt sortimentet samt øget fokus på nye mærker og brands indenfor især Børnetøj

Skulle du have yderligere spørgsmål vedrørende MilleDille.dk så er du altid meget velkommen til at kontakte os endten pr. telefon eller via vores kontaktside som du kan finde lige HER