Returnering


Vi sælger kun varer af bedste kvalitet. Skulle du alligevel fortryde dit køb, så har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret fra den dag du har modtaget varen. 

Der gøres opmærksom på, at originalemballagen på legetøj mm. samt hængemærker på tøjet udgør en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt (gælder ikke plastikposer rundt om tøjet). Husk derfor altid at gemme emballagen til, du er sikker på, at du vil beholde varen. Ses der tegn på, at hængemærkerne på varen har været forsøgt fjernet eller er helt fjernet, anses varen som været taget i brug.

Tidligere var reglen, at varer skulle leveres tilbage i ”samme stand”, før du kunne benytte fortrydelsesretten. Nu er det muligt at fortryde købet af en vare efter brug, men i så fald hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som du ellers ville gøre i en fysisk butik.

Det er os som netbutik, der afgør værdiforringelsen, som baseres på forskellen mellem varens købspris, og den pris vi vil kunne videresælge varen for med den pågældende forringelse. Der vil derfor komme et stort afslag i prisen, hvis originalemballagen eller hængemærker på tøjet mangler, hvis tøjet lugter af røg, parfume eller vaskepulver, eller der ses andre værdiforringelser. 

Ved returnering bedes du indenfor 14 dage efter du har modtaget varen, sende en mail til info@milledille.dk med følgende tekst:

 

- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende ordrenummer
- varer:
- Bestilt den:
- Modtaget den 
- Dit navn 
- Din adresse 
- Dato

 

Du får herefter en mail om, at du bedes returnere varerne indenfor 14 dage til:
 

Sansima - Milledille.dk

Hans Kirks Vej 15

9200 Aalborg SV

Ved returnering skal varen pakkes forsvarligt ind, så den ikke bliver beskadigede under returtransporten. Det er dig som forbruger, der står for udgiften til returnering og selv bærer risikoen for varen, indtil den er i hænderne på netbutikken. Forsvinder pakken, eller går den i stykker under transporten, hæfter du for varen.

Når vi har modtaget din returvare og kontrolleret, at varen lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi fremsende den nye vare, du ønsker i stedet.

Ønsker du at returnere din vare, sker returportoen på sin egen regning og vil derfor ikke blive refunderet. Har du behov for returlabels, kan du købe dem HER I SHOPPEN.

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling.

Har du fået gratis porto, fratrækkes portoomkostninger, såfremt du fortryder en del af ordren og din samlede ordre for varekøb ligger under 399 kr. Fortryder du hele dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.  

Beløbet bliver overført til det betalingskort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.